Difference between revisions of "Fotopapiercollectie FOMU"

From FOMU Photographic Paper Collection
Jump to navigation Jump to search
 
Line 1: Line 1:
<strong>MediaWiki has been installed.</strong>
+
<strong>Welkom op de Wikibase van het FOMU.</strong>
 +
Deze >ikibase is ontwikkeld om het Gevaert-papierproject te ondersteunen. Het papierproject wil kennis over analoog fotopapier van Gevaert veilig stellen. Daarom hebben we zowel de eigen collectie fotoverpakkingen als de fotoverpakkingen in het historisch archief Agfa-Gevaert gedigitaliseerd. Alle gedigitaliseerde exemplaren worden in deze Wikibase nader beschreven. Veel informatie over de fotopapieren is afkomstig uit de informatheek, een deelcollectie van het historisch archief Agfa-Gevaert, die ook grotendeels is gedigitaliseerd.
 +
Dit project kwam mee tot stand met steun van de Vlaamse overheid.
 +
 
 +
 
 +
 
  
 
Consult the [https://www.mediawiki.org/wiki/Special:MyLanguage/Help:Contents User's Guide] for information on using the wiki software.
 
Consult the [https://www.mediawiki.org/wiki/Special:MyLanguage/Help:Contents User's Guide] for information on using the wiki software.

Revision as of 12:42, 22 September 2021

Welkom op de Wikibase van het FOMU. Deze >ikibase is ontwikkeld om het Gevaert-papierproject te ondersteunen. Het papierproject wil kennis over analoog fotopapier van Gevaert veilig stellen. Daarom hebben we zowel de eigen collectie fotoverpakkingen als de fotoverpakkingen in het historisch archief Agfa-Gevaert gedigitaliseerd. Alle gedigitaliseerde exemplaren worden in deze Wikibase nader beschreven. Veel informatie over de fotopapieren is afkomstig uit de informatheek, een deelcollectie van het historisch archief Agfa-Gevaert, die ook grotendeels is gedigitaliseerd. Dit project kwam mee tot stand met steun van de Vlaamse overheid.Consult the User's Guide for information on using the wiki software.

Getting started